Archos Access 57 4G este un nou telefon Android Go, cu ecran 18:9

812 ori
<b>Archos Access 57 4G este un nou telefon Android Go, cu ecran 18:9</b>Din partea celor de la Archos vine astăzi lansarea smartphone-ului Access 57 4G, un dispozitiv nou cu Android Go la bord care după cum dezvăluie și denumirea sa, rulează platforma Android Go. Asta înseamnă că primim dotări modeste la pachet

Dacă Lenovo e un nume care ne-a obişnuit cu o duzină de produse lansate la MWC sau IFA, nici Archos nu e departe şi mereu aduc 4-5-6 tablete şi telefoane la showurile tech. Acum încep devreme lansările, prin prezentarea lui Archos Access 57 4G, primul telefon cu Android Go al companiei. Aflaţi ce ne rezervă mai jos şi  evident trebuie spus ca preţul este accesibil.

Archos Access 57 4G

Francezii au prezentat un terminal cu suport 4G, cu 1 GB RAM şi 8 sau 16 GB stocare. Rulează Android Go, deci automat are variantele Go de Gmail, Maps, YouTube şi alte câteva aplicaţii, care ocupă mai puţin spaţiu şi consumă mai puţine date. La bord se află un procesor Spreadtrum şi singurul lucru care sună binişor aici este ecranul de 5.7 inch cu aspect 18:9, dar şi învechita rezoluţie de 960 x 480 pixeli.

Archos Access 57 4G

Sub Android Go stă ascuns Android 8.1 Oreo şi din ce am înţeles pe viitor vom vedea şi Android Go pe bază de Pie pe telefoanele de acest gen. Preţul lui Archos Access 57 4G este de 79.99 euro, în grafic cu celelalte modele rivale, precum recent lansatul Samsung Galaxy J2 Core. Nou venitul Archos va ajunge în magazine de abia în octombrie şi îl vom vedea în acţiune la IFA în zilele următoare.

Archos Access 57 4G vine cu o cameră frontală de 2 MP şi principală de 8 MP şi are un corp din policarbonat, cu talie de 10.2 mm. Cântăreşte 171 de grame.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×