BLU Vivo Go este primul telefon cu Android Pie Go Edition; Costă sub 100 de dolari

1.902 ori
<b>BLU Vivo Go este primul telefon cu Android Pie Go Edition; Costă sub 100 de dolari</b>Deși nu am mai auzit de multă vreme despre compania BLU, iată că în acest weekend firma apare din nou în centrul atenției odată cu lansarea smartphone-ului BLU Vivo Go - acesta fiind primul terminal de pe piață ce rulează Android Pie Go

Google a anunţat cu câteva săptămâni în urmă varianta Go Edition a lui Android Pie şi acum încep să apară şi telefoanele cu această platformă la bord. Unul dintre primele dacă nu chiar primul este BLU Vivo Go, care costă sub 100 de dolari. E inedit să vedem că o firmă din SUA ne propune acest device, nu una din China sau India.

BLU VIVO GO

BLU Vivo Go este evident un smartphone entry level, care vine cu câteva atribute ce nu au mai fost văzut pe alte modele Android Go. E vorba despre scannerul de amprente din spate şi faptul că are 3 camere, două în spate, una în faţă. Are la bord un ecran de 6 inch cu sticlă curbată şi rezoluţie de 1440 x 720 pixeli, procesor octa core MediaTek de 1.5 GHz, 1 GB RAM şi 16 GB stocare.

Foloseşte o baterie de 2600 mAh, are două sloturi SIM şi suport 4G LTE prin AT&T şi T-Mobile. Produsul va începe să se vândă din luna noiembrie direct prin Amazon.com la suma de 90 de dolari. Revin puţin la camere, unde avem un combo de 8 MP + 8 MP în spate şi un senzor selfie VGA. Sunt totuşi surse care afirmă că de fapt primim o cameră de 8 MP + VGA în spate şi una selfie de 8 MP.

Android Pie Go aduce variante light de Gmail, YouTube, Maps şi Google Assistant, care fac mai puţin trafic de date şi ocupă mai puţin spatiu de stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×