LG V40 ar putea adopta o diagonală de 6.3 inch; Îl vedem astăzi într-o serie de randări detaliate

993 ori
<b>LG V40 ar putea adopta o diagonală de 6.3 inch; Îl vedem astăzi într-o serie de randări detaliate</b>Din câte se vehiculează și cei de la LG vor opta pentru o lansare mai târzie a flagship-ului de toamnă, astfel că la IFA 2018 nu vom vedea un asemenea dispozitiv. Abia în octombrie sunt șanse să îl vedem pe LG V40 prezentat oficial

La fel ca mai toate companiile din lumea smartphone și cei de la LG Electronics pregătesc lansarea unui flagship de toamnă, terminal care în cazul de față va fi nimeni altul decât LG V40. Deși se vehicula o lansare înainte de noile iPhone-uri ce vin la început de septembrie, se pare că acum debutul ar fi fost mutat undeva prin octombrie atunci când coincidență sau nu va sosi și phablet-ul Pixel 3 XL.

LG V40

Astăzi putem vedea cum arată noul model LG V40 prin intermediul unor randări 3D detaliate create de către @OnLeaks în colaborare cu platforma SlashLeaks.com. Din start observăm că smartphone-ul va oferi un decupaj în zona superioară, locație unde regăsim o cameră duală selfie care cel mai probabil va permite captură cu efect bokeh. Nu este exclus nici un sistem de autentificare facială totodată.

LG V40

În rest privit din față LG V40 este genul de flagship tipic pentru anul 2018, unul care potrivit măsurătorilor adoptă o diagonală generoasă de 6.3 inch. Pentru că tot vorbim de măsurători, aflați că telefonul are următoarele dimensiuni: 158.8 x 75.8 x 7.8 mm în grosime. Va avea o ramă metalică, spate din sticlă, jack audio 3.5 mm, dar și port USB-C, respectiv difuzor audio la bază.

LG V40

Spatele este cel care ne rezervă surprize pentru că aici vedem o cameră triplă care ar putea include un senzor principal pentru captura obișnuită, unul wide pentru fotografiile de tip landscape, cât și un senzor care va permite captura cu zoom optic. Rămâne să aflăm exact care sunt caracteristicile fiecărui senzor în parte odată ce vor sosi noi leak-uri online, sau poate chiar certificări.

Din câte se vehiculează, V40 va opta pentru un procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM și pentru o baterie de peste 3300 mAh. De asemenea sunt șanse mari să avem Android Pie preinstalat din fabrică aici! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×