Archos anunţă noi telefoane din seria Helium, unele dotate cu 3 GB RAM şi scanner de amprente, în avanpremiera IFA 2016

766 ori
<b>Archos anunţă noi telefoane din seria Helium, unele dotate cu 3 GB RAM şi scanner de amprente, în avanpremiera IFA 2016</b>Cu toate că până la startul IFA 2016 mai este încă o săptămână și un pic, se pare că unii producători tech de pe piață se grăbesc să își prezinte handset-urile la care au lucrat încă de pe acum. Este și cazul francezilor de la Archos ce au pregătit noi

Nu toate companiile au răbdare până la IFA 2016, iar unele preferă să îşi lanseze terminalele mai devreme. Printre ele se numără şi Archos, care a prezentat noi telefoane din gama Helium la acest final de săptămână. E vorba despre terminale cu dotări midrange si entry level, pe care le detaliem mai jos.

Archos 50f Helium

Producătorul francez a anunţat handsetul 50f Helium, model entry level cu ecran de 5 inch şi Android Marshmallow la bord, dar şi cu un scanner de amprente în spate. Preţul este de doar 132 de dolari şi debutul în magazine are loc în octombrie. Acest model aduce şi o carcasă "cu finisaj metalic", ceea ce nu prea credem la acest preţ, plus rezoluţie HD, procesor Snadpragon 210, 2 GB RAM şi 32 GB stocare.

Avem şi o cameră de 8 MP în spate, frontală de 2 MP şi o baterie de 2000 mAh. Va exista şi o versiune Lite a terminalului, cu doar 1 GB RAM şi 8 GB stocare, la preţul de 105 dolari. Archos 55 Helium / 55 Helium Ultra costă de la 157 dolari în sus şi renunţă la scannerul de amprente, dar aduce 3 GB RAM, baterie de 2700 mAh şi un ecran de 5.5 inch.

Şi el va avea o versiune Lite cu 1 GB RAM şi 16 GB stocare, cu preţ de 117 dolari. Apoi a mai fost anunţat şi un handset low end numit Archos 55 Helium 4 Seasons, cu 4 carcase interschimbabile, cu motivul celor 4 anotimpuri. Preţul? 132 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×