Modelul iPhone din 2017 ar urma să renunţe la butonul Home şi la marginile groase ale ecranului, conform Bloomberg

1.010 ori
<b>Modelul iPhone din 2017 ar urma să renunţe la butonul Home şi la marginile groase ale ecranului, conform Bloomberg</b>În ultimele câteva zile parcă zvonurile din presa online au vorbit mai mult despre iPhone-urile din 2017 și nu despre cele care urmează a fi lansate peste doar două săptămâni. Acest lucru se întâmplă tocmai datorită faptului că știm mai totul despre cele

Se spun în aceste zile mai multe despre iPhone-urile din anul 2017 decât despre cele ce vor sosi luna viitoare. De ce? Pentru că tolba cu leakuri e deja goală şi ştim cam tot despre iPhone 7, aşa că visăm la următorul device. Iar Bloomberg are detalii proaspete.

Se pare că iPhone-ul din 2017 va renunţa la butonul Home şi asta la doar un an după ce el ar urma să devină buton capacitiv cu feedback haptic. Încă de când circulă zvonurile că telefonul Apple de la anul va avea un panou OLED curbat în faţa a apărut şi informaţia că butonul Home e pe făraş. Scannerul de amprente ar urma să fie integrat fie în spate (improbabil), fie direct în panoul ecranului.

În plus, se vor reduce considerabil şi grosimile muchiilor ecranului, capitol unde Apple a cam rămas în urmă faţă de rivali. LG a creat deja un panou de acest tip, care integrează un scanner de amprente, dar tehnologia e la început încă. Luând în calcul toate zvonurile, iPhone-ul aniversar de 10 ani va fi cu adevărat special şi abia aşteptam să vedem şi randari plauzibile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×