Samsung ar putea aduce în Coreea de Sud o variantă de Note 7 cu 6 GB RAM și 256 GB de stocare

901 ori
<b>Samsung ar putea aduce în Coreea de Sud o variantă de Note 7 cu 6 GB RAM și 256 GB de stocare</b>Cu toate că publicul chinez nu a mai primit o variantă cu 6 GB RAM a lui Note 7 precum indicau atât unele zvonuri, cât și o certificare TENAA, se pare că Samsung nu renunță la ideea de a lansa o asemenea variantă superioară. De această dată însă, se pare

Dacă vă amintiți, imediat după lansarea phablet-ului Samsung Galaxy Note 7 au urmat și o serie de informații ce indicau lansarea unei versiuni superioare ale sale cu 6 GB memorie RAM și 128 GB de stocare pe piața din China. Din păcate această variantă nu a mai fost lansată, publicul chinez primind fix aceleași dotări precum cele avute și de modelele destinate pieței americane și europene.

Weibo

Totuși, Samsung nu ar fi renunțat complet la ideea de lansare a unei variante superioare, de această dată fiind vehiculată o lansare pe piața sud-coreeană. Modelul Pro pregătit de către companie ar urma să ne aducă un chip de 6 GB memorie RAM, dar și o capacitate de stocare de 256 GB UFS 2.0.

Restul dotărilor hardware vor fi păstrate, dar pentru moment existența unui asemenea model este pusă sub semnul întrebării. Între timp, după cum v-am informat și aici, Samsung România a anunțat că întreg stocul de terminale Note 7 pentru precomandă au fost epuizate pe plan local.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×