Archos anunță smartphone-ul 50d Oxygen; vine cu display Full HD de 5 inch și costă 150 dolari

757 ori
<b>Archos anunță smartphone-ul 50d Oxygen; vine cu display Full HD de 5 inch și costă 150 dolari</b>Compania franceză Archos este cunoscută pe plan european pentru produsele accesibile aduse pe piață, printre acestea număr&acirc;ndu-se at&acirc;t modele cu Android, dar și terminale cu Windows Phone 8.1 la pachet. Un nou model cu Android debutează...

Compania franceză Archos este cunoscută pe plan european pentru produsele accesibile aduse pe piață, printre acestea numărându-se atât modele cu Android, dar și terminale cu Windows Phone 8.1 la pachet. Un nou model cu Android debutează astăzi, unul ce impresionează prin dotările hardware.

Pentru suma de 150 dolari, Archos 50d Oxygen ne oferă un display Full HD de 5 inch, un procesor octa-core MediaTek MT6753 de 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins folosind un card microSD. Primi suport 4G LTE, dual-SIM și o baterie de 2100 mAh.

Archos anunță smartphone-ul 50d Oxygen; vine cu display Full HD de 5 inch și costă 150 dolari

La pachet se află și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și autofocus, un senzor frontal de 5 megapixeli și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Deși Archos anunță acum acest device, se pare că lansarea sa comercială va avea loc abia în luna mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×