Archos lansează smartphone-ul flagship Diamond 2 Note, cu ecran Quad HD de 6 inch; Anunţă şi modelul high end Diamond 2 Plus cu 4 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  Archos 682 ori
<b>Archos lansează smartphone-ul flagship Diamond 2 Note, cu ecran Quad HD de 6 inch; Anunţă şi modelul high end Diamond 2 Plus cu 4 GB RAM</b>Francezii de la Archos au trecut &icirc;n liga greilor, anunţ&acirc;nd un telefon cu dotări de flagship, dar şi un model midrange supradotat. Primul este Diamond 2 Note, cu ecran Quad HD de 6 inch, iar al doilea este Diamond 2 Plus cu 4 GB RAM. &nbsp;...

Francezii de la Archos au trecut în liga greilor, anunţând un telefon cu dotări de flagship, dar şi un model midrange supradotat. Primul este Diamond 2 Note, cu ecran Quad HD de 6 inch, iar al doilea este Diamond 2 Plus cu 4 GB RAM.

Diamond 2 Plus integrează un ecran Full HD de 5.5 inch, o cameră de 20 de megapixeli în spate cu blitz dual LED şi o cameră frontală de 8 MP, plus procesor MediaTek Helio P10. Dotările includ şi 64 GB stocare, 4 GB RAM, suport LTE Categoria 6, un scanner de amprente în spate şi port USB Type-C, plus baterie de 3000 mAh.

Ca OS primim Android 6.0 Marshmallow, iar handsetul măsoară 8.3 mm în grosime şi cântăreşte 130 de grame. Archos Diamond 2 Plus va sosi pe piaţa în luna mai, la preţul de 249 euro, excelent pentru un model cu 4 GB RAM.

Archos Diamond 2 Note

Archos Diamond 2 Note este un phablet cu ecran edge to edge de 6 inch, cu rezoluţie Quad HD, o cameră de 16 megapixeli cu phase detection autofocus şi blitz dual LED, plus cameră selfie de 8 MP.

Procesorul sau este un MediaTek Helio X10 şi dotările includ şi LTE Categoria 4, 3 GB RAM, 32 GB stocare  şi o baterie de 3610 mAh. Handsetul rulează Android 6.0 Marshmallow, măsoară 8.7 mm în grosime şi cântăreşte 150 de grame. El soseşte tot în mai, la preţ de 299 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×