Archos lansează smartphone-ul flagship Diamond 2 Note, cu ecran Quad HD de 6 inch; Anunţă şi modelul high end Diamond 2 Plus cu 4 GB RAM

710 ori
<b>Archos lansează smartphone-ul flagship Diamond 2 Note, cu ecran Quad HD de 6 inch; Anunţă şi modelul high end Diamond 2 Plus cu 4 GB RAM</b>Francezii de la Archos au trecut &icirc;n liga greilor, anunţ&acirc;nd un telefon cu dotări de flagship, dar şi un model midrange supradotat. Primul este Diamond 2 Note, cu ecran Quad HD de 6 inch, iar al doilea este Diamond 2 Plus cu 4 GB RAM. &nbsp;...

Francezii de la Archos au trecut în liga greilor, anunţând un telefon cu dotări de flagship, dar şi un model midrange supradotat. Primul este Diamond 2 Note, cu ecran Quad HD de 6 inch, iar al doilea este Diamond 2 Plus cu 4 GB RAM.

Diamond 2 Plus integrează un ecran Full HD de 5.5 inch, o cameră de 20 de megapixeli în spate cu blitz dual LED şi o cameră frontală de 8 MP, plus procesor MediaTek Helio P10. Dotările includ şi 64 GB stocare, 4 GB RAM, suport LTE Categoria 6, un scanner de amprente în spate şi port USB Type-C, plus baterie de 3000 mAh.

Ca OS primim Android 6.0 Marshmallow, iar handsetul măsoară 8.3 mm în grosime şi cântăreşte 130 de grame. Archos Diamond 2 Plus va sosi pe piaţa în luna mai, la preţul de 249 euro, excelent pentru un model cu 4 GB RAM.

Archos Diamond 2 Note

Archos Diamond 2 Note este un phablet cu ecran edge to edge de 6 inch, cu rezoluţie Quad HD, o cameră de 16 megapixeli cu phase detection autofocus şi blitz dual LED, plus cameră selfie de 8 MP.

Procesorul sau este un MediaTek Helio X10 şi dotările includ şi LTE Categoria 4, 3 GB RAM, 32 GB stocare  şi o baterie de 3610 mAh. Handsetul rulează Android 6.0 Marshmallow, măsoară 8.7 mm în grosime şi cântăreşte 150 de grame. El soseşte tot în mai, la preţ de 299 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×