HTC One M10 ni se prezintă în varianta de culoare albă prin intermediul unui nou leak marca @evleaks

1.827 ori
<b>HTC One M10 ni se prezintă în varianta de culoare albă prin intermediul unui nou leak marca @evleaks</b>Deși Mobile Word Congress se află la doar c&acirc;teva zile distanță, s-ar putea ca HTC să lipsească de pe scena lansărilor de produse flagship. Potrivit unor zvonuri recente, se pare că taiwanezii vor dezvălui modelul HTC One M10 abia pe data de...

Deși Mobile Word Congress se află la doar câteva zile distanță, s-ar putea ca HTC să lipsească de pe scena lansărilor de produse flagship. Potrivit unor zvonuri recente, se pare că taiwanezii vor dezvălui modelul HTC One M10 abia pe data de 11 aprilie în cadrul unui eveniment ce va avea loc în Londra.

Până atunci însă, avem ocazia ca astăzi să-l vedem pe One M10 într-o nouă fotografie prezentată de către @evleaks. De această dată ochii ne sunt ațintiți asupra unei variante de culoare albă pentru noul flagship, device al cărui design a fost inspirat de la modelul anterior, One A9 ce tocmai a primit și o recenzie din partea noastră.

Cu un panou frontal ce nu amintește deloc de modelele flagship anterioare, HTC One M10 adoptă acum și un buton home fizic care cel mai probabil ascunde și un scanner de amprente. Din ecuație sunt eliminate și celebrele difuzoare stereo BoomSound, elemente ce constituiau un punct de atracție pentru potențialii utilizatori.

Cât despre hardware, se pare că telefonul va aduce specificații similare cu celelalte flagship-uri pregătite, procesorul Snapdragon 820 fiind nelipsit de aici. Vom întâlni probabil și 4 GB RAM, o cameră foto performantă și un display cu rezoluție Quad HD.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×