HP Elite X3 se afișează într-o serie de fotografii; phablet de 6 inch cu 4 GB RAM și Windows 10 Mobile la bord

1.367 ori
<b>HP Elite X3 se afișează într-o serie de fotografii; phablet de 6 inch cu 4 GB RAM și Windows 10 Mobile la bord</b>&Icirc;ncă de anul trecut au exista zvonuri potrivit cărora HP urma să lanseze &icirc;n 2016 un prim smartphone cu Windows 10 Mobile la bord, terminal cunoscut sub numele de cod Falcon. Astăzi, primim o presupusă fotografie cu acest device, dar și o...

Încă de anul trecut au exista zvonuri potrivit cărora HP urma să lanseze în 2016 un prim smartphone cu Windows 10 Mobile la bord, terminal cunoscut sub numele de cod Falcon. Astăzi, primim o presupusă fotografie cu acest device, dar și o listă consistentă a specificațiilor hardware aduse la pachet.

Ei bine, acest model numit HP Elite X3 va sosi cu display Quad HD de 5.96 inch (2560 x 1440 pixeli), cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, dar și cu 4 GB memorie RAM. Pe lista de specificații se mai află o cameră foto principală de 16 megapixeli, un senzor frontal de 8 megapixeli și certificare pentru rezistență la apă și praf.

Vom beneficia de 32 GB spațiu intern de stocare, de scanner de amprente, ba chiar și de un scanner pentru iris. Nici portul USB Type-C nu este lăsat deoparte, dar nici funcția Windows Continuum prin care telefonul se transformă practic într-un soi de unitate desktop odată conectat la un monitor.

Dacă zvonurile se adeveresc, HP Elite X3 ar urma să fie prezentat oficial chiar în cadrul târgului Mobile World Congress din Barcelona ce începe de 22 februarie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×