Așa arată primul telefon cu ecran complet fără margini; Terminalul vine din China!

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 2.810 ori
<b>Așa arată primul telefon cu ecran complet fără margini; Terminalul vine din China!</b>Deja ideea de edge to edge devine ușor învechită, odată cu apariția unor modele de telefoane ca LG G2, care concretizează acest design. Următorul pas îl reprezintă un smartphone fără "edge", adică fără acea margine laterală a ecranului. Un...

Deja ideea de edge to edge devine ușor învechită, odată cu apariția unor modele de telefoane ca LG G2, care concretizează acest design. Următorul pas îl reprezintă un smartphone fără "edge", adică fără acea margine laterală a ecranului. Un astfel de handset descoperim în imaginea de mai jos.

Am mai văzut acest design sub formă de concepte pe web, cu marele dezavantaj al fragilității sticlei, atunci când este expusă la marginea telefonului. De vreme ce fotografia vine din China ne gândim că e vorba aici despre un smartphone Oppo, Vivo, Xiaomi sau Meizu, printre altele. Imaginea a fost postata pe serviciul de socializare Weibo și aparent prezintă un smartphone Android care se afla în dezvoltare de 3 ani.

Remarcăm și că în lipsa unor margini laterale proeminente, handsetul s-a extins mai mult decât de obicei în zona inferioară, fiind mai alungit în acea zona. Să fie acesta Oppo Find 7, care a primit deja atât de multe teasere? Să fie un viitor Xiaomi? Bănuiesc că vom afla în curând... Cum vi se pare un asemenea design?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×