Samsung Galaxy S4 roz cu margine aurită, acum la reducere de 10% la evoMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 2.310 ori
<b>Samsung Galaxy S4 roz cu margine aurită, acum la reducere de 10% la evoMAG.ro</b>Dacă vrei să cumperi de acum un cadou de Valentine&#39;s Day și 1 martie pentru ea și eventual ți-au mai rămas bani după sărbători, uite o sugestie tare interesantă. E vorba despre un Galaxy S4, dar un orice S4, ci un model roz cu margini aurite...

Dacă vrei să cumperi de acum un cadou de Valentine's Day și 1 martie pentru ea și eventual ți-au mai rămas bani după sărbători, uite o sugestie tare interesantă. E vorba despre un Galaxy S4, dar un orice S4, ci un model roz cu margini aurite și astăzi cu o ofertă foarte bună de la evoMAG.ro.

Terminalul costă 2.159 lei, în locul prețului obișnuit de 2.399 lei și este în stocul magazinului. Dacă îmi amintesc bine am scris o știre despre această versiune destul de recent, deci această variantă de culoare a fost lansată de curând. E vorba aici despre acel smartphone cu 2 GB RAM, ecran de 5 inch Full HD și camera de 13 megapixeli, pe care îl știm cu toții.

El a avut șanse la titlul de telefonul anului atunci când a apărut, dar între timp au apărut și alte modele. Un lucru trebuie recunoscut totuși: strict ca număr de funcții, opțiuni, senzori și gesturi de control Samsung Galaxy S4 este stăpânul acestui an. și dacă îl găsim și pe roz domnișoarele îl vor adora.

▶▶▶ Bluboo S8 Black la 975 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×