Nokia Lumia 520 reprezintă acum 30% din modelele Windows Phone folosite pe planetă

1.396 ori
<b>Nokia Lumia 520 reprezintă acum 30% din modelele Windows Phone folosite pe planetă</b>Dacă vă întrebați "de ce a făcut Mobilissimo.ro review lui Lumia 520 atât de târziu", ei bine acum aveți răspunsul. Nu am dorit să ratăm acest telefon lansat în aprilie, deoarece el e cel mai popular model Windows Phone in acest moment. &nbsp;...

Dacă vă întrebați "de ce a făcut Mobilissimo.ro review lui Lumia 520 atât de târziu", ei bine acum aveți răspunsul. Nu am dorit să ratăm acest telefon lansat în aprilie, deoarece el e cel mai popular model Windows Phone in acest moment.

Platforma mobilă de reclame AdDuplex, confirmă că Lumia 520 și varianta sa T-Mobile, Lumia 521 reprezintă 30% din toate handseturile Windows Phone folosite pe glob. La nivelul Statelor Unite, Lumia 520 este peste Lumia 920 ca popularitate. între timp Lumia 1520, acel flagship uriaș de 6 inch se afla de abia pe locul 16 în SUA în clasamentele Windows Phone, conform AdDuplex.

și viitorul sună și mai bine pentru Nokia, care a lansat recent un model Lumia 525, cu dublul cantității de RAM de pe Lumia 520, adică 1 GB. Astfel se deschide o întreagă gamă de aplicații și jocuri suportate pe device, unele care cereau mai mult decât cei 512 MB RAM de pe Lumia 520. Dacă v-am făcut curioși, aveți un review Mobilissimo.ro aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×