Așa arată procesorul Apple A8, cel de pe iPhone 6!

Autor:  | Publicat în:  Apple 977 ori
<b>Așa arată procesorul Apple A8, cel de pe iPhone 6!</b>Am văzut imagini cu bateria lui iPhone 6, cu carcasa sa și cu butoanele, dar și cu alte componente interne. Ei bine azi e momentul să aruncăm o privire asupra procesorului Apple A8, cel care se zvonește că va fi creierul noului smartphone. &nbsp;...

Am văzut imagini cu bateria lui iPhone 6, cu carcasa sa și cu butoanele, dar și cu alte componente interne. Ei bine azi e momentul să aruncăm o privire asupra procesorului Apple A8, cel care se zvonește că va fi creierul noului smartphone.

Suntem la doar 10 zile distanță de marea lansare a handsetului și leakurile se intensifică. Imaginea provine de la GeekBar și e destul de credibilă încât să fie republicată de francezii de la Nowhereelse. Se pare că noul chip A8 va fi puțin mai mare decât mai vechiul A5, ceea ce era de așteptat de la puternicul procesor. Probabil vă întrebați de ce este comparat cu Apple A5 și nu cu A7. Ei bine GeekBar nu a reușit să găsească un Apple A7 destul de rapid.

Din câte știm până acum Apple A8 va fi un dual core 64 bit construit pe procesul de 20 nm și va atinge o frecvență de 2 GHz, sau chiar mai mult (există și zvonuri de 2.6 GHz). în orice caz, noul chipset va fi puternic, va fi pe iPhone 6 și probabil și pe noile modele iPad. Samsung și TSMC vor fi furnizorii acestei componente, în cazul în care vă întrebați.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×