Sony Xperia Z3 specificații aproape complete și imagini de la autoritatea chineză de autorizare a dispozitivelor electronice!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.137 ori
<b>Sony Xperia Z3 specificații aproape complete și imagini de la autoritatea chineză de autorizare a dispozitivelor electronice!</b>Așteptat să debuteze oficial luna viitoare în cadrul IFA 2014 alături de alte dispozitive pregătite de Sony, iată că pe ultima sută de metri, modelul Xperia Z3 primește certificare din partea autorităților chineze (TENAA). După cum bine știm,...

Așteptat să debuteze oficial luna viitoare în cadrul IFA 2014 alături de alte dispozitive pregătite de Sony, iată că pe ultima sută de metri, modelul Xperia Z3 primește certificare din partea autorităților chineze (TENAA). După cum bine știm, Sony se numără printre acei producători ce lansează două terminale flagship pe piață în același an, lucru care se întâmplă din nou.

Aflăm că Sony Xperia Z3 va dispune de un display Full HD IPS de 5.2 inch, componentă ce dezamăgește din nou fanii Sony care se așteptau la un panou cu rezoluție Quad HD. Din acest punct de vedere, noul model fiind foarte similar cu Xperia Z2, terminal lansat pe piață în luna aprilie a acestui an.

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3 va aduce la pachet conectivitate GSM, TD-SCDMA și TD-LTE. în timp ce restul specificațiilor rămân necunoscute pentru moment, ni se aduce la cunoștiință că acesta va cântări 158.4 grame, și faptul că dimensiunile sale vor fi de 146.5 mm în lungime, 72.4 mm în lățime, respectiv 7.35 mm în grosime.

Sony Xperia Z3 primește certificare din partea autorităților chineze (TENAA)

De asemenea, aflăm că odată lansat pe piață, Xperia Z3 va fi disponibil în trei variante de culaore: alb, negru sau violet. Din câte se pare noul flagship ce va fi lansat de Sony va fi doar un upgrade minor pentru Xperia 2, diferențele așteptându-se a se remarca la capitolul procesor și cameră foto unde vom beneficia de un senzor de nouă generație.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×