Huawei Ascend Mate 7 apare din nou În imagini live, cu câteva zile Înainte de debutul la IFA 2014

Autor:  | Publicat în:  Huawei 945 ori
<b>Huawei Ascend Mate 7 apare din nou În imagini live, cu câteva zile Înainte de debutul la IFA 2014</b>Huawei Ascend Mate 7 va preluă rolul de flagship al anului 2014 de la Ascend P7, surprins măsluind&nbsp;benchmarkuri recent. Noul produs va debuta săptămâna viitoare la IFA 2014 în Berlin. Acest model a ajuns pe web de câteva ori în ultima vreme,...

Huawei Ascend Mate 7 va preluă rolul de flagship al anului 2014 de la Ascend P7, surprins măsluind benchmarkuri recent. Noul produs va debuta săptămâna viitoare la IFA 2014 în Berlin. Acest model a ajuns pe web de câteva ori în ultima vreme, dar azi apucăm să vedem o serie de fotografii hands on cu noul venit.

El aduce foarte mult cu HTC One Max și observați că integrează  un scanner de amprente în partea din spate. în dată de 4 septembrie Huawei va anunța acest phablet în cadrul unei conferințe care va avea loc în Berlin. Telefonul va veni cu un display Full HD de 6 inch, un procesor octa core Kirin 920 de 1.8 GHz și 2 GB RAM. Alte dotări includ 16 GB memorie internă, o cameră de 13 MP în spate și o cameră frontală de 5 MP.

Huawei Ascend Mate 7 apare În imagini hands on cu câteva zile Înainte de debutul la IFA 2014

Bateria acestui model este o unitate de 4000 mAh, iar Ascend Mate 7 pare a avea o carcasă metalică, dacă nu mă înșeală privirea. E posibil ca totuși carcasa fie din plastic ce imita metalul, un trend răspândit în ultima vreme. E interesant că Huawei a plasat ergonomic scannerul de amprente, el fiind la îndemână cam la fel ca butoanele fizice pe un terminal LG G3/G2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×