Asemănare interesantă Între Ashton Kutcher și Steve Jobs pe platoul filmului jOBS (Imagini)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.285 ori
<b>Asemănare interesantă Între Ashton Kutcher și Steve Jobs pe platoul filmului jOBS (Imagini)</b>Cu câteva luni în urmă îl vedeam pe Ashton Kutcher, cel ales să joace rolul lui Steve Jobs într-un film despre viața sa, cum se pregătea pentru rolul mult așteptat. Astăzi vedem imagini cu un Kutcher machiat și aranjat astfel încât să semene...

Cu câteva luni în urmă îl vedeam pe Ashton Kutcher, cel ales să joace rolul lui Steve Jobs într-un film despre viața sa, cum se pregătea pentru rolul mult așteptat. Astăzi vedem imagini cu un Kutcher machiat și aranjat astfel încât să semene cu Steve Jobs cel din 1996, atunci când s-a întors la Apple.

în acel moment Jobs avea 41 de ani și fusese alungat din propria companie de noul CEO pe care chiar el îl adusese de la Pepsi. După plecarea de la Apple, compania s-a scufundat, dar Jobs a continuat să lucreze, investind în Pixar și fondand compania Next. Next a fost cumpărată de Apple, o victorie pentru Jobs, care a revenit triumfal la compania care l-a alungat inițial si a dus-p pe culmile tehnologiei. Acesta va fi un moment cheie al filmului, sunt sigur de asta. Ashton e o alegere bună pentru rol, semănând înspăimântător de mult cu Steve în aceste imagini.

Asemănare interesantă Între Ashton Kutcher și Steve Jobs pe platoul filmului jOBS (Imagini)

Cu un scenariu reușit și cu un joc actoricesc pe măsură, jOBS ar putea lua un Oscar sau două. Singura problemă cu acest film e că ar putea să plictisească publicul și mai ales pe cei care nu sunt interesați de domeniu. în fine, filmul promite și ar fi poate o ocazie să pătrundem în mintea lui Steve Jobs acum, la aproape un an de la moartea sa.

Asemănare interesantă Între Ashton Kutcher și Steve Jobs pe platoul filmului jOBS (Imagini)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×