Prototip HTC cu design original Își face apariția pe web, pare a fi un urmaș pentru HTC One V

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.044 ori
<b>Prototip HTC cu design original Își face apariția pe web, pare a fi un urmaș pentru HTC One V</b>Cei de la The Verge au postat astăzi o imagine cu un nou prototip de telefon HTC, cunoscut sub numele de cod HTC Proto. Acest model este aparent un succesor pentru HTC One V și vine cu un ecran de 4 inch și un design destul de original, care îmi...

Cei de la The Verge au postat astăzi o imagine cu un nou prototip de telefon HTC, cunoscut sub numele de cod HTC Proto. Acest model este aparent un succesor pentru HTC One V și vine cu un ecran de 4 inch și un design destul de original, care îmi amintește ușor de modelul Sensation.

Când spun original mă gândesc în special la zona camerei, care arată altfel decât ne-a obișnuit HTC pe ultimele modele lansate. Se pare că HTC Proto vine cu un procesor dual core Snapdragon, o cameră de 5 megapixeli, 4 GB memorie internă, 512 MB RAM și suport HSPA. Aparent avem de-a face cu un smartphone low end, care la un preț în jurul valorii de 200 sau 300 de dolari la liber ar fi imbatabil. Asta dacă nu luăm în calcul telefonul quad core Snapdragon Xiaomi din China, evident.

Observați și prezența butoanelor capacitive în partea frontală și nu știu de unde a apărut teoria cu "urmașul lui One V", mai ales în lipsa unei bărbii proeminente pe acest model. Saltul la capitolul hardware nu e așa mare cum ne așteptam, față de One V cel puțin. Să fie oare și HTC gata de anunțuri la IFA 2012 Berlin? Vom afla în câteva zile!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×