Telefoanele BlackBerry 10 vor avea procesoare Snapdragon S4 quad core, ecrane HD! (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.298 ori
<b>Telefoanele BlackBerry 10 vor avea procesoare Snapdragon S4 quad core, ecrane HD! (Video)</b>Trebuie să recunosc că mă număr printre cei care nu văd cu ochi buni viitorul companiei Research în Motion, dar există o speranță că terminalele BlackBerry 10 OS vor face diferența. Recent am aflat că noile telefoane cu BB 10 OS vor avea...

Trebuie să recunosc că mă număr printre cei care nu văd cu ochi buni viitorul companiei Research în Motion, dar există o speranță că terminalele BlackBerry 10 OS vor face diferența. Recent am aflat că noile telefoane cu BB 10 OS vor avea ecrane HD, iar acum aflăm că smartphone-urile vor adopta și un procesor foarte puternic.

E vorba despre deja faimosul Snapdragon S4 Pro, adică un chipset quad core puternic, cu GPU Adreno 320. Reprezentanții Qualcomm au confirmat că pe lângă LG și Xiaomi, RIM va folosi acest procesor pe terminalele lansate la începutul anului viitor. Aparent vor fi folosite și procesoare Snapdragon S5 pe BlackBerry-urile de la mijlocul lui 2013, deci viitorul sună ceva mai bine pentru canadieni. Avantajul aici este că noul chipset vine și cu suport LTE/HSPA+/4G, deci RIM va avea acoperire și la capitolul conectivitate.

Problemele cu producția chipurilor de 28 nm ar trebui să dispară în curând pentru Qualcomm, după o cerere uriașă pentru Snapdragon S4 și compania ar trebui să onoreze comenzile la un nivel rezonabil în 2013. între timp RIM a postat pe web clipul de mai jos, în care explica ce înseamnă LTE. E probabil un teaser pentru tableta PlayBook LTE sau poate pentru viitoarele telefoane cu LTE și BlackBerry OS 10. Mai aveți încredere în RIM după problemele sale recente?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×