Asociatia de Marketing Mobil din Romania debuteaza odata cu Mobile Marketing Conference 2010

Autor:  | Publicat în:  Advertising 1.224 ori
<b>Asociatia de Marketing Mobil din Romania debuteaza odata cu Mobile Marketing Conference 2010</b>Cu ocazia organizarii celei de-a treia editii a Mobile Marketing Conference, a fost anuntata infiintarea Asociatiei de Marketing Mobil din Romania. Mobile Marketing Conference a debutat astazi, 13 mai, iar acesta este un "eveniment complex dedicat...

Cu ocazia organizarii celei de-a treia editii a Mobile Marketing Conference, a fost anuntata infiintarea Asociatiei de Marketing Mobil din Romania. Mobile Marketing Conference a debutat astazi, 13 mai, iar acesta este un "eveniment complex dedicat strategiilor de comunicare in mediul mobil".

Printre vorbitorii de la Mobile Marketing Conference 2010 se numara Dragos Stanca (Managing Director, F5 Realitatea - Catavencu), Mugur Patrascu (Managing Partner, iLeo), Michalis Kontos (General Manager, Cosmos Mobile), Ana Bulgar (Online Communication Manager, Petrom), Bogdan Apostol (Business Development Manager, Voxline) si multi altii.

Revenind la Asociatia de Marketing Mobil din Romania, aceasta este o organizatie non-profit, creata cu scopul de a reuni cei mai importanti jucatori din piata de servicii mobile. Acest grup de initiativa include printre membri fondatori companii precum ARBOinteractive, F5 Xmedia, Hitmail, Syscom Digital, Splendid Media, Vodafone, Voxline Communication.

Prin intermediul acestei asociatii, companiile care isi bazeaza activitatea pe marketing mobil vor putea influenta dezvoltarea acestei industrii, intervenind in cadrul legislativ. In plus, aflam ca Asociatia de Marketing Mobil din Romania se va afilia la Mobile Marketing Association, organismul international recunoscut.

Evenimentul a fost organizat de Evensys.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×