Primul Drupalcamp din Romania are loc la Timisoara

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.082 ori
<b>Primul Drupalcamp din Romania are loc la Timisoara</b>Daca sunteti un fan al solutiilor open source si un developer cu skill-uri destul de ridicate, atunci va va interesa sa aflati ca in luna iunie va avea loc primul Drupalcamp din Romania. Organizat la Timisoara intre 5 si 6 iunie 2010, evenimentul reuneste...

Daca sunteti un fan al solutiilor open source si un developer cu skill-uri destul de ridicate, atunci va va interesa sa aflati ca in luna iunie va avea loc primul Drupalcamp din Romania. Organizat la Timisoara intre 5 si 6 iunie 2010, evenimentul reuneste sute de utilizatori si dezvoltatori din Romania, Ungaria, Ucraina, spatiul ex-iugoslav si membri ai comunitatii Drupal.

Ce este Drupal? Ei bine, acesta este un sistem de content managament (CMS) scris in PHP si distribuit sub licenta GNU. Drupal este folosit ca system back-end pentru cel putin 1% din toate website-urile din lume, fie ca e vorba de bloguri personale sau chiar de site-ul oficial al Casei Albe. Revenind la Drupalcamp Romania, evenimentul este organizat in parteneriat cu Universitatea Politehnica din Timisoara, iar printre parteneri se numara si Liga Studentilor de la Facultatea de Automatica si Calculatoare si Incubatorul de Afaceri Software.

Ideea din spatele Drupalcamp este ca participantii sa propuna subiecte inaintea evenimentului, iar agenda de discutii sa fie modelata in functie de acestea. Mai multe informatii aflati de pe Twitter la @drupalromania si urmarind hashtag-urile #drupalromania, #drupalro. Mobilissimo.ro se numara printre partnerii media ai acestui eveniment.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×