Microsoft Lumia 950 XL Unboxing + Display Dock Unboxing: flagship-ul Windows 10 Mobile din toamnă trecută e gata de Continuuitate (Video)

3.346 ori
<b>Microsoft Lumia 950 XL Unboxing + Display Dock Unboxing: flagship-ul Windows 10 Mobile din toamnă trecută e gata de Continuuitate (Video)</b>Nici nu îmi mai amintesc ultima oară când am testat un model Windows Mobile sau Windows Phone şi cred că a trecut mai bine de un an de atunci. Ei bine, am revenit în această zonă cu Microsoft Lumia 950 XL, flagship-ul Windows 10 Mobile lansat de Microsoft

Nici nu îmi mai amintesc ultima oară când am testat un model Windows Mobile sau Windows Phone şi cred că a trecut mai bine de un an de atunci. Ei bine, am revenit în această zonă cu Microsoft Lumia 950 XL, flagship-ul Windows 10 Mobile lansat de Microsoft toamna trecută şi scos din cutie mai jos, împreună cu accesoriul Display Dock.

Microsoft Lumia 950 XL, continutul cutiei

Terminalul costă 2.133 lei la evoMAG.ro, 2.156 lei la eMAG.ro sau 2.499 lei la Cel.ro. Docul costă în jur de 379 lei. În cutia lui Lumia 950 XL se afla încărcătorul cu cablu USB Type-C integrat, un cablu USB Type-C separat şi manualul. Fix aceleaşi accesorii le are şi Display Dock, iar un lucru de remarcat aici e absenţa căştilor.

Microsoft Lumia 950 XL, scos din cutie

Telefonul e destul de uşor şi compact pentru un model cu ecran de 5.7 inch, iar el măsoară 8.1 mm în talie şi cântăreşte 165 de grame. Ceva mai greu e Display Dock, cu o greutate de 230 de grame. Revenind la handset, el are un ecran AMOLED Quad HD luminos, 3 GB RAM şi procesor Snapdragon 810, plus 32 GB stocare şi baterie de 3340 mAh.

Windows 10 cu suport Continuum Display Dock

Vine cu o cameră principală de 20 MP, cu stabilizare optică, blitz triplu LED, tehnologie Pureview şi Carl Zeiss, iar de remarcat aici e şi scannerul de iris cu integrare Windows Hello. Primim şi o cameră frontală de 5 MP şi port USB Type-C. Şi pentru că avem la dispoziţie Windows 10 cu suport Continuum, Display Dock e prezent aici.

El permite conectarea telefonului la un monitor, tastatura şi mouse, folosindu-le împreună ca înlocuitor de PC. Docul va oferi astfel experienta full screen Office pe ecran şi vine cu port HDMI, 2 porturi USB Type 2, 2 USB 2.0, un Displayport şi un USB 2.0 high current. Se anunţă a fi un combo interesant de produse şi abia aşteptam să revenim cu recenzia!

Microsoft Lumia 950 XL, prețuri actualizate:

Microsoft Lumia 950 XL Unboxing + Continuum

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×