Aston Martin Aspire, telefon Android de lux

1.810 ori
<b>Aston Martin Aspire, telefon Android de lux</b>Producătorul britanic de automobile Aston Martin a anunțat ieri un nou terminal mobil pe numele său Aston Martin Aspire. Telefonul a fost prezentat oficial în Hong Kong și este un produs de lux, care va costa peste 1000 de dolari. El vine în 5...

Producătorul britanic de automobile Aston Martin a anunțat ieri un nou terminal mobil pe numele său Aston Martin Aspire. Telefonul a fost prezentat oficial în Hong Kong și este un produs de lux, care va costa peste 1000 de dolari. El vine în 5 versiuni de culoare, printre care și auriu, argintiu, negru, alb și aur roz.

Versiunile negre, albe și argintii costă 1290 de dolari, iar celelalte costă 1590 de dolari deoarece carcasele lor folosesc aur de 24 de karate. Aston Martin Aspire are dotări modeste, potrivite unui smartphone entry level. Ele includ un display HVGA de 3.2 inch, conectivitate 3G, WiFi, GPS, un procesor de 800 MHz single core și o cameră de 5 megapixeli în partea din spate. Avem la dispoziție și 256 MB RAM, 512 MB ROM, o cameră frontală VGA și un slot pentru carduri microSD.

Aston Martin Aspire

Telefonul rulează Android 2.3.5 Gingerbread și sosește într-o cutie mare, care include, printre altele și o husă din piele, căști Aston Martin și două baterii de 1500 mAH. Nu știm ce companie produce de fapt Aston Martin Aspire, dar ar putea fi vorba de Acer, care deține și brandul de laptopuri Aspire.

Aston Martin Aspire

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×