LG Optimus G anunțat oficial, soseste in Europa in octombrie

1.511 ori
<b>LG Optimus G anunțat oficial, soseste in Europa in octombrie</b>Deși LG Optimus G avea deja aerul unui telefon oficial, se pare că LG a considerat că e nevoie să mai anunțe telefonul o dată, împreună cu o listă clară și finalizata de dotări. Cu această ocazie am aflat și că noul terminal va sosi pe...

Deși LG Optimus G avea deja aerul unui telefon oficial, se pare că LG a considerat că e nevoie să mai anunțe telefonul o dată, împreună cu o listă clară și finalizata de dotări. Cu această ocazie am aflat și că noul terminal va sosi pe piața sud-coreeana săptămâna viitoare și pe piața internațională în octombrie.

Avem de-a face cu un smartphone quad core cu suport LTE, Android 4.0 Ice Cream Sandwich la bord și un ecran True HD IPS de 4.7 inch, cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli. Ecranul folosește tehnologie in cell touch, iar telefonul se bazează pe noul CPU quad core Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz cu GPU Adreno 320. LG Optimus G mai vine și cu 32 GB memorie internă, 2 GB RAM, o cameră de 13 sau 8 megapixeli (în funcție de regiune) și o cameră frontală de 1.3 megapixeli.

E important de menționat că noul venit nu dispune de slot microSD și are o baterie de 2150 mAh, care promite 15 ore de convorbiri, adică aproape dublu față de iPhone 5. Terminalul măsoară 8.45 mm în grosime, cântărește 145 de grame și suporta Bluetooth 4.0, DLNA, MHL, NFC și WiFi. LG Optimus G are și o funcție interesantă numită QSlide, care permite realizarea a două sarcini simultan pe ecran, cam că funcția multiscreen de pe Galaxy Note 10.1.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×