Motorola anunța RAZR i, telefon cu procesor Intel Atom de 2 GHz și ecran edge to edge (Video)

2.005 ori
<b>Motorola anunța RAZR i, telefon cu procesor Intel Atom de 2 GHz și ecran edge to edge (Video)</b>în cadrul unui eveniment oficial Motorola a anunțat astăzi noul telefon RAZR i, care vine cu procesor Intel Atom și un display edge to edge. Acest model poate fi văzut ca un soi de Motorola Droid RAZR M în varianta Intel, un device despre care se...

în cadrul unui eveniment oficial Motorola a anunțat astăzi noul telefon RAZR i, care vine cu procesor Intel Atom și un display edge to edge. Acest model poate fi văzut ca un soi de Motorola Droid RAZR M în varianta Intel, un device despre care se specula încă de săptămâna trecută.

în ce îl privește pe Motorola RAZR i acesta încorporează un display Super AMOLED Advanced de 4.3 inch, care acoperă majoritatea părții frontale a terminalului. RAZR i este primul smartphone cu un procesor ce atinge frecvența de 2 GHz, iar dotările telefonului mai includ și o cameră de 8 megapixeli, capabilă de activare în mai puțin de o secundă. Noul venit are parte și de un buton dedicat pentru camera și posibilitatea de captură în rafală, care realizează 10 cadre în mai puțin de o secundă.

Motorola anunța RAZR i, telefon cu procesor Intel Atom de 2 GHz și ecran edge to edge (Video)

S-a pus mult accentul pe camera în prezentarea oficială a telefonului și am aflat că noul RAZR folosește și HDR și tehnologie BSI. RAZR i rulează Android 4.0 ICS, cu promisiunea că va fi actualizat la Android Jelly Bean. Acest model oferă și suport pentru NFC, iar designul sau implica o rama din aluminiu în jurul ecranului, un spate din Kevlar cu protecție anti lichide. Ca și Motorola Droid RAZR, acest model vine cu Smart Actions, acele funcții pe care le puteți activa din timp pentru a fi realizate automat atunci când ajungeți la un punct pe harta sau ceasul indică o anumită oră.

Motorola RAZR i va fi disponibil din octombrie pe piața europeană, în variante de culoare albă sau neagră si va incorpora si o baterie de 2000 mAh.

Telefonul are si un site oficial bine pus la punct si foarte interesant aici: http://razri.com/uk/

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×