ASUS ar pregăti 6 noi telefoane ZenFone 4, inclusiv modele Selfie, Pro şi Max; Iată detalii!

1.541 ori
<b>ASUS ar pregăti 6 noi telefoane ZenFone 4, inclusiv modele Selfie, Pro şi Max; Iată detalii!</b>Anterior au mai apărut detalii despre noua gamă de terminale Asus ZenFone 4, gamă despre care aflăm astăzi informații referitoare la componența sa. Ca în fiecare an vor exista modele axate pe partea Selfie, pe baterie, dar și pe capitolul

Aşteptam măcar un model ASUS ZenFone 4 la Computex 2017, dar nu a sosit vreunul, asa ca următorul prag pentru release ar fi IFA 2017. Au început să apară tot mai multe informaţii despre aceste terminale, iar azi aflăm că ASUS ar pregăti 6 noi telefoane din această gamă.

Gama Asus ZenFone 4

O captură de ecran de pe site-ul Google Support indică faptul că vor exista modele ZenFone 4 Max, ZenFone 4 Pro şi ZenFone 4 Selfie. Pe lângă ele apar şi 3 versiuni ale lui ZenFone 4, flagship-ul. Toate au fost aprobate pentru utilizarea serviciilor Google. ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL) are numele de cod ASUS_X00ID şi va fi urmaşul lui ASUS ZenFone 3 Max, pe care l-am testat cu câteva luni în urmă, fiind impresionaţi de captura sa foto mai mult decât de baterie.

 Asus ZenFone 4

ZenFone 4 Pro este o noutate în gama ZenFone, fiind şanse să fie un înlocuitor pentru Deluxe poate. Are numele de cod ASUS_Z01GD. ZenFone 4 Selfie a apărut între timp în GFXBench şi e singurul dintre cele 6 care îşi dezvăluie specificaţiile. Are un procesor Snapdragon 625, acelaşi de pe ZenFone 3, plus cameră de 16 MP în spate şi una frontală de 12 MP.

Cât despre cele 3 modele de telefoane ZenFone 4, mă aştept la unul cu diagonală de 5.2 inch, unul de 5.5 inch şi un aşa numit ZenFone 4V, ultimul menit pentru operatorul Verizon. ASUS avea în plan o lansare de modele ZenFone 4 în mai, dar le-ar fi amânat pentru iulie, teoretic. Mă aştept ca procesoarele de pe flagship-uri să ajungă la un Snapdragon 660, dacă îmi permiteţi o speculaţie.

Nu exclud şi o versiune cu 8 GB RAM și camere duale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×