Întreaga serie de terminale ASUS ZenFone 4 se afișează în randări oficiale; iată cele 4 modele!

984 ori
<b>Întreaga serie de terminale ASUS ZenFone 4 se afișează în randări oficiale; iată cele 4 modele!</b>Putem spune că ASUS a avut parte de scăparea anului și asta pentru că întreaga serie de terminale ZenFone 4 a fost dezvăluită complet în imagini și specificații chiar de către magazinul oficial din Franța, acesta publicând paginile produselor cu mult

Leak-ul anului 2017 este cu siguranță atribuit celor de la ASUS și asta pentru că dintr-o mai greșeală mai mult sau mai puțin nevinovată, întreaga serie de terminale ZenFone 4 a ajuns să fie dezvăluită în totalitate. Direct pe magazinul oficial al companiei din Franța au fost postate acum o săptămână paginile terminalelor ZenFone 4, ZenFone 4 Max, ZenFone 4 Selfie și ZenFone 4 Selfie Pro - alături de imagini și specificații hardware.

ASUS ZenFone 4

Am aflat așadar ce ne oferă aceste produse la nivel de dotări și am admirat design-ul pe care taiwanezii vor să meargă în acest an cu smartphone-urile proprii. Acum și @evleaks ne prezintă randări oficiale ale acestor dispozitive, semn că lansarea este pe cale să aibă loc în scurt timp. Mai sus îl vedeți pe ASUS ZenFone 4, telefon cu display FHD de 5.5 inch, 4 GB RAM și cameră foto principală de 12 megapixeli. Va sosi în variante cu procesor SD630 și SD660, iar pe spate vom avea o cameră duală.

ASUS ZenFone 4 Max

În continuare îl avem reprezentat pe ASUS ZenFone 4 Max, fiind aici vorba despre varianta mai compactă cu display HD de 5.2 inch, procesor Snapdragon 425, 3 GB RAM și 32 GB de stocare flash. O baterie de 4100 mAh se găsește la interior și primim o cameră duală pe spate de 13 + 5 megapixeli. Acest battery-phone va costa 229 euro în Europa!

ASUS ZenFone 4 Selfie

Cât despre Asus ZenFone 4 Selfie, acesta va fi un selfie-phone veritabil echipat cu o cameră duală frontală de 20 + 8 megapixeli, oferindu-se astfel suport pentru fotografii cu efect bokeh. În spate se află un senzor de 16 megapixeli și printre alte dotări ale produsului de față mai avem un display HD de 5.5 inch, procesorul Snapdragon 430, 4 GB RAM și bateria de 3000 mAh. Prețul său va fi de 299.99 euro.

Nu în ultimul rând se află ASUS ZenFone 4 Selfie Pro, handset ce aduce tot o cameră selfie duală, una compusă dintr-un senzor principal de 24 megapixeli și unul secundar de 8 megapixeli. Display-ul va fi unul AMOLED de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, iar procesorul ales un Snapdragon 625. Și aici vom primi 4 GB RAM, iar prețul vehiculat este de 399.99 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×