Asus ZenFone 4, ZenFone 4s și ZenFone 4 Max sunt așteptate la Computex 2017; terminalele apar menționate în slide-uri oficiale ale taiwanezilor

1.865 ori
<b>Asus ZenFone 4, ZenFone 4s și ZenFone 4 Max sunt așteptate la Computex 2017; terminalele apar menționate în slide-uri oficiale ale taiwanezilor</b>O serie de slide-uri oficiale ASUS ne confirmă astăzi existența seriei de terminale Asus ZenFone 4 ce va fi prezentată cel mai probabil în cadrul târgului Computex 2017. Apar aici menționate 3 modele pentru moment și anume ZenFone 4, ZenFone 4s și ZenFone

În cadrul conferinței investitorilor ASUS din acest prim trimestru al anului 2017 au fost dezvăluite și câteva slide-uri de prezentare în care sunt menționate noile smartphone-uri din seria ZenFone 4 și pe care le puteți vedea și voi chiar în documentul .pdf de pe site-ul oficial al companiei.

Asus ZenFone 4

Prima imagine de aici ne dezvăluie faptul că modelul standard Asus ZenFone 4 va face parte dintr-o serie numită Premier Luxury, gamă de smartphone-uri premium cu prețuri accesibile. În următoarea imagine este menționat și ZenFone 4s care aparent va fi un handset Ultimate Luxury care cel mai probabil va avea și un preț mai mare comparativ cu versiunea standard pregătită de către compania taiawaneză.

Asus ZenFone 4

Nu în ultimul rând îl avem menționat și pe Asus ZenFone 4 Max, telefon care apare alături prezentat într-o imagine. Observăm un corp destul de compact în cazul de față, prezența unui panou frontal cu sticlă 2.5D și a unui buton home cu scanner de amprente, iar pe spate un modul ce pare a găzdui doi senzori foto.

Asus zenfone 4 max

Mă aștept la o baterie de 4000 - 5000 mAh pe acest smartphone și la un display de 5.2 inch cu rezoluție Full HD de această dată (vs. HD pe ZenFone 3 Max). De asemenea, vom primi și tehnologia de încărcare rapidă aici și rămâne de văzut ce procesor vom regăsi la interior, fie Qualcomm, fie MediaTek.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×