ASUS lansează noul smartphone Zenfone C În Malaezia, un terminal cu ecran de 4.5 inch și procesor Intel Atom

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.187 ori
<b>ASUS lansează noul smartphone Zenfone C În Malaezia, un terminal cu ecran de 4.5 inch și procesor Intel Atom</b>ASUS a lansat un nou model de telefon din seria Zenfone în Malaezia, acesta fiind ASUS Zenfone C. Terminalul include un display de 4.5 inch cu panou IPS și rezoluție FWVGA, iar designul sau poate fi admirat mai jos. &nbsp; Lookul handsetului e în...

ASUS a lansat un nou model de telefon din seria Zenfone în Malaezia, acesta fiind ASUS Zenfone C. Terminalul include un display de 4.5 inch cu panou IPS și rezoluție FWVGA, iar designul sau poate fi admirat mai jos.

Lookul handsetului e în linie cu celelalte modele ZenFone și include o textură circulară sub ecran și un difuzor mare în spate. Produsul pare a fi o versiune a lui Zenfone 4 și poartă numele de cod ZC451CG. ASUS Zenfone C vine cu un procesor Intel Atom Z2520 de 1.2 GHz, însoțit de 1 GB RAM. Telefonul oferă și 8 GB stocare, slot microSD și o cameră frontală de 0.3 MP.

în spate regăsim o cameră de 5 MP cu blitz, iar printre dotări se mai află și o baterie de 2100 mAh. în ce privește software-ul, acest model vine cu Android 4.4 cu Zen UI, iar prețul lui Zenfone C este de doar 96 de dolari, deci accesibil. Malaezia e o piață bună pentru Zenfone, fiind vândute peste 700.000 de modele de acest gen aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×