Looney Tunes Dash Review (Allview V1 Viper S 4G): Bugs Bunny se Întâlnește cu Temple Run (Video)

1.575 ori
<b>Looney Tunes Dash Review (Allview V1 Viper S 4G): Bugs Bunny se Întâlnește cu Temple Run (Video)</b>A trecut ceva vreme de când desenele animate Looney Tunes au mai fost subiect de joc sau chiar și de o animație nouă. Ei bine, miliardarii de la Zynga au lansat recent Looney Tunes Dash, un endless runner cu Bugs Bunny și gașca, disponibil gratuit...

A trecut ceva vreme de când desenele animate Looney Tunes au mai fost subiect de joc sau chiar și de o animație nouă. Ei bine, miliardarii de la Zynga au lansat recent Looney Tunes Dash, un endless runner cu Bugs Bunny și gașca, disponibil gratuit in Play Store.

Jocul a fost testat de noi pe telefonul Allview V1 Viper S4G, pe care vi l-am oferit la concurs. Puteți alerga, aluneca sub bușteni, zdrobi cutii sau strivi totul în calea voastră cu o putere specială a personajului controlat. Veți putea să îi controlați pe Tweety, Bugs Bunny sau Road Runner și în calea voastră vor apărea ca inamici diavolul tazmanian, Elmer Fudd, Yosemite Sam, Daffy Duck sau Porky the Pig.

Veți putea schimba benzile în acest titlu, să folosiți mici trambuline pentru a schimba "etajul" la care alergați și să detonați obiecte în calea voastră cu TNT. Misiunile sunt foarte repetitive și de obicei se rezumă la un anumit număr de morcovi de adunat, spre exemplu. Grafica 3D arată bine, dar din păcate la capitolul acustică nu stăm la fel de bine, de vreme ce nu avem parte de vocile originale ale personajelor, ci de imitații slabe.

Looney Tunes Dash​

După ce personajul controlat se va lovi iremediabil de un obstacol (un prim contact e permis) va trebui să plătiți din currency-ul jocului pentru a continua nivelul, iar odată terminata moneda de schimb, trebuie să plătiți bani reali. Partea "bună" ca să zic așa e că jocul e împărțit în nivele și nivelele nu sunt random, deci le puteți învăța pe de rost și apoi să aplicați ce ați învățat, știind unde se află capcanele.

Veți putea și să cumpărați abilități cu monede și aveți și vieți, ca în Candy Crush, ele epuizându-se după ce muriți de mai multe ori. îi acordăm acestui joc nota 8 din 10 pentru că e foarte repetitiv și pentru că am văzut endless runnere mai bune. Jocul poate fi descărcat pentru Android de aici, sau pentru iOS, de aici.

Prețul lui Allview V1 Viper S 4G îl puteți afla de aici.

Looney Tunes Dash Review (Allview V1 Viper S4G)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×