UTOK Fury anunțat oficial, vine cu procesor octa core și căști Blaupunkt

1.337 ori
<b>UTOK Fury anunțat oficial, vine cu procesor octa core și căști Blaupunkt</b>Cei de la UTOK au anunțat debutul smartphone-ului Fury astăzi, acesta fiind un model de vârf de gama, cu procesor octa core la bord. Terminalul va fi testat de către Simone Tempestini, pilotul Napoca Rally Academy, prima echipă românească din...

Cei de la UTOK au anunțat debutul smartphone-ului Fury astăzi, acesta fiind un model de vârf de gama, cu procesor octa core la bord. Terminalul va fi testat de către Simone Tempestini, pilotul Napoca Rally Academy, prima echipă românească din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC).

Utok Fury este un telefon dual SIM, cu un ecran IPS OGS de 5 inch, care oferă o rezoluție HD. La bordul handsetului găsim și 2 GB RAM, 16 GB memorie flash, iar la pachet cu telefonul primim și o pereche de căști performante Blaupunkt. Terminalul folosete un procesor octa core de 1.7 GHz, un slot microSD cu suport pentru carduri de până la 32 GB și o cameră principală de 13 megapixeli, iar ca OS avem parte de Androdi 4.4 KitKat.

UTOK Fury

Căștile Blaupunkt BP-695 ies în evidență prin acustica deosebită și calitatea sunetului. UTOK Fury oferă și suport HSDPA, WiFi, GPS, Bluetooth 4.0 și E-Compass. El vine cu garanție extinsă pe 5 ani și include la pachet o lună gratuită de filme, emisiuni, seriale și muzica prin aplicațiile Seenow și Zonga, dar și 100 de cărți preinstalate în aplicația Elefant Ebooks Reader.

Prețul lui Fury este de 999 lei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×