Asus Live este anunțat oficial în Brazilia; model mid-range cu 2 GB RAM și preț de 210 dolari

664 ori
<b>Asus Live este anunțat oficial în Brazilia; model mid-range cu 2 GB RAM și preț de 210 dolari</b>Cei de la Asus s-au făcut remarcați pe piață &icirc;n ultimii ani și datorită smartphone-urilor din seria ZenFone ce ajung &icirc;n magazine la prețuri foarte bune. Totodată, producătorul taiwanez comercializează și telefoane din serii...

Cei de la Asus s-au făcut remarcați pe piață în ultimii ani și datorită smartphone-urilor din seria ZenFone ce ajung în magazine la prețuri foarte bune. Totodată, producătorul taiwanez comercializează și telefoane din serii diferite, cum este cazul celor din gama Pegasus spre exemplu.

Astăzi, în schimb, aflăm despre lansarea unui device mid-range ceva mai diferit, pe numele său Asus Live. Noul model afișat mai sus oferă un design similar lui ZenFone 2, dar introduce și unele elemente mai interesante, cum este cazul ramelor colorate în diverse nuanțe aprinse: albastru, roz, sau galben.

Asus Live

Ca dotări, primim un device cu display IPS HD de 5 inch, procesor quad-core MedaiTek MT6580 de 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins folosind un card microSD. La pachet se află o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 2 megapixeli și o baterie de 2070 mAH.

Asus Live este anunțat oficial în Brazilia; model mid-range cu 2 GB RAM și preț de 210 dolari

Asus Live dispune de conectivitate 3G, suport dual-SIM și de Android 5.1 Lollipop ca sistem de operare. Odată cu achiziția sa, compania va include și 100 GB de stocare gratuită în Google Drive pentru o perioadă de 2 ani. În Brazilia, acest smartphone va fi vândut pentru suma de aproximativ 210 dolari.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×