Samsung confirmă faptul că procesorul Snapdragon 820 folosește procesul său de producţie de 14 nm de generație a doua

888 ori
<b>Samsung confirmă faptul că procesorul Snapdragon 820 folosește procesul său de producţie de 14 nm de generație a doua</b>Ştiam că Samsung a avut o implicare mare &icirc;n proiectul legat de procesorul Qualcomm Snapdragon 820, cei de la Qualcomm dorind să evite problemele chipsetului de generaţie trecută. Expertiză Samsung le-ar fi adus (teoretic) şi o exclusivitate...

Ştiam că Samsung a avut o implicare mare în proiectul legat de procesorul Qualcomm Snapdragon 820, cei de la Qualcomm dorind să evite problemele chipsetului de generaţie trecută. Expertiză Samsung le-ar fi adus (teoretic) şi o exclusivitate până în aprilie, iar azi avem şi o confirmare a colaborării.

Samsung a confirmat oficial că noul chipset Qualcomm e bazat pe procesul său de producţie de 14 nm de generaţie a doua, sud corenii pornind la rândul lor producţia în masă a CPU-urilor bazate pe această tehnologie. Noul proces de producţie foloseşte conceptul de LPP (Low Power Plus), care creşte performanta şi îmbunătăţeşte eficientă de consum a chipului.

Rezultatul e o creştere de viteză cu 15% şi o scădere de consum cu 15% faţă de precedentul proces de 14 nm folosit pe Exynos 7 Octa. Procesoarele rezultate vor ajunge nu doar pe terminale mobile, ci şi pe device-uri din cadrul sistemelor Internet of Things. Seria Samsung Exynos 8 Octa va folosi aceeaşi tehnologie de nouă generaţie, 14 nm LLP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×