ASUS Padfone 2 - au fost trimise invitațiile de presă, prezentarea pe 16 octombrie

Autor:  | Publicat în:  Asus 912 ori
<b>ASUS Padfone 2 - au fost trimise invitațiile de presă, prezentarea pe 16 octombrie</b>ASUS Padfone primește un urmaș. Acesta sosește mai repede decât mă așteptam. Se va numi ASUS Padfone 2 și lansare sa a fost pregătită pentru 16 octombrie în Taipei - Taiwan și Milano - Italia. Asta înseamnă că a ajuns un feedback pozitiv la...

ASUS Padfone primește un urmaș. Acesta sosește mai repede decât mă așteptam. Se va numi ASUS Padfone 2 și lansare sa a fost pregătită pentru 16 octombrie în Taipei - Taiwan și Milano - Italia. Asta înseamnă că a ajuns un feedback pozitiv la ASUS pentru acest concept și s-au gândit să-i aducă un urmaș spre a lupta de la egal cu smartphone-urile Android de top.

Știți că ASUS Padfone reprezintă un concept inedit. împreună cu ASUS Padfone Station se transformă în tabletă și cu Padfone Station Dock devine un fel de netbook / ultrabook. La generația a doua mă aștept să folosească un procesor quad-core. Să vedem dacă vor alege un Qualcomm Snapdragon S4 Pro la 1.5 GHz - vârful de gamă al momentului sau mizează pe Tegra 3 ca la tabletele TF300 și TF700. Memoria RAM potrivit unor teste de benchmark neoficiale ar fi de 2 GB, se potrivește cu trendul inaugurat de unele telefoane Android în genul LG Optimus G. Acceleratorul grafic la S4 Pro va fi Adreno 320 GPU. Fiind un smartphone și din dorința de a avea 4G / LTE presupun că vor merge pe prima soluție. Vom vedea toate detaliile pe 16 octombrie.

Diagonala ecranului ar crește la 4.6 - 4.7 inch, iar rezoluția bănuiesc că va fi HD. Sunt sigur că și subsidiara locală a ASUS va pregăti un eveniment de presă vis-a-vis de Padfone 2 și Mobilissimo va relata de la fața locului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×