Alte detalii legate de BlackBerry London cu BB 10

949 ori
<b>Alte detalii legate de BlackBerry London cu BB 10</b>BB 10 este o prescurtare neoficială de la sistemul de operare pe care Research in Motion îl pregătește pentru prima parte a lui 2013 - BlackBerry 10. în urmă cu câteva zile au apărut imagini cu un device denumit BlackBerry London - un fel de...

BB 10 este o prescurtare neoficială de la sistemul de operare pe care Research in Motion îl pregătește pentru prima parte a lui 2013 - BlackBerry 10. în urmă cu câteva zile au apărut imagini cu un device denumit BlackBerry London - un fel de denumire de tip cod sub care a fost dezvoltat acest device.

Nu se știe sigur cum va fi numit când va sosi în piață sau dacă va beneficia de o lansare în cele din urmă. Un site din Vietnam a pus mâna pe acest telefon, a descoperit că dispune de un procesor dual-core, după cum mă și așteptam. BB10 seamănă cu BlackBerry Tablet OS, iar tableta BlackBerry PlayBook se bazează pe un procesor dual-core la 1 GHz. RIM nu are de ce să aducă un procesor quad-core, softul său nu are nevoie de așa putere de procesare.

Ecranul lui BlackBerry London este full touch de tip IPS, fără tastatura qwerty specifică telefoanelor RIM. Vor exista versiuni pe negru și alb, site-ul sursă spune că versiunea albă impresionează mai mult ca design și decât iPhone 5 care văd că a devenit un fel de etalon.

Telefonul RIM dispune atât de o cameră principală cât și de una frontală. Nu știu dacă vă aduceți aminte, dar BlackBerry PlayBook la vremea sa uimea prin camera de 5 Megapixeli de pe spate și cea frontală de 3 Megapixeli. Camera lui BlackBerry London sau L-series dispune de autofocus, dispune de o funcție time view prin intermediul căreia poate reține 10 expresii ale feței de la o persoană, iar ulterior să se facă scroll prin ele spre a o alege pe cea mai bună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×