Allview P6 Alldro Într-o primă imagine neoficială, câteva detalii

2.982 ori
<b>Allview P6 Alldro Într-o primă imagine neoficială, câteva detalii</b>Allview ne pregătește mai multe surprize la final de an. Una dintre ele ar fi legată de un smartphone Android cu dual-sim, așa cum ne-a obișnuit Visual Fan, dar care va urca la diagonala de 4.6 - 4.7 inch. &nbsp; Bănuiesc că va integra un display...

Allview ne pregătește mai multe surprize la final de an. Una dintre ele ar fi legată de un smartphone Android cu dual-sim, așa cum ne-a obișnuit Visual Fan, dar care va urca la diagonala de 4.6 - 4.7 inch.
Â

Bănuiesc că va integra un display de tip IPS, este prematur să ne pronunțăm legat de rezoluție. Aș miza mai degrabă pe un 480x800 pixeli care-i mai ieftin, decât o rezoluție HD care ar urca prețul telefonului destul de mult. Lab501 ne oferă prima imagine cu acest smartphone, observați designul ce amintește de iPhone 4S / iPhone 5, colțurile ușor rotunjite, forme rectangulare.

Uimește și prin grosimea redusă. Sunt multe necunoscute În joc, sunt sigur că un smartphone de top cu dual-sim va avea nișa sa și deschidere În piață. Brandul Allview poate fi achiziționat și din oferta Cosmote, de aici rezultă un preț de achiziție cu abonament / reÎnnoire contract mai bun. 80% din telefoanele vândute În țara noastră sunt prin operatori de telefonie.

Cum vi se pare Allview P6 la prima vedere? Apropo, denumirea nu este oficială și a fost utilizată doar pentru că până acum am avut P1, P2, P3, P4 și P5.
Â

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×