ASUS PadFone Infinity A86 primește certificare NCC, vine cu procesor Snapdragon 800

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.030 ori
<b>ASUS PadFone Infinity A86 primește certificare NCC, vine cu procesor Snapdragon 800</b>Cu aproximativ o săptămână în urmă își făcea apariția în benchmark-ul AnTuTu o nouă versiune de PadFone, pe numele său Infinity A86. Vă reamintesc că ASUS PadFone Infinity a debutat la MWC 2013, fiind unul dintre cele mai apreciate...

Cu aproximativ o săptămână în urmă își făcea apariția în benchmark-ul AnTuTu o nouă versiune de PadFone, pe numele său Infinity A86. Vă reamintesc că ASUS PadFone Infinity a debutat la MWC 2013, fiind unul dintre cele mai apreciate terminale de la acel show.

Noua versiune de Infinity a apărut astăzi din nou, de această dată prin intermediul certificării NCC, sub numele de cod T004. Terminalul vine cu ecran Full HD, Android 4.2.2 Jelly Bean și este dotat cu un procesor Snapdragon 800. Hibridul suporta conectivitate LTE/W-CDMA și GSM și avem de-a face aici cu un mic upgrade pentru PadFone Infinity A80.

ASUS PadFone Infinity A86, versiunea cu Snapdragon 800 a hibridului ajunge pe AnTuTu

Vă reamintesc că acest al treilea PadFone nu va ajuns la noi în țară și din câte am înțeles nu va ajunge oficial la noi. în schimb, varianta Snapdragon 800 ar putea fi una internațională, care să vină și in Europa, pentru a ne uimi cu puterea procesorului său. Sau poate că e vorba de un așa numit PadFone Infinity 2/PadFone 4, un urmaș prematur pentru Infinity?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×