BlackBerry și Nokia nu depășesc diagonala de 5 inch În acest an, conform surselor

Autor:  | Publicat în:  Nokia 822 ori
<b>BlackBerry și Nokia nu depășesc diagonala de 5 inch În acest an, conform surselor</b>Surse apropiate de Nokia și BlackBerry afirmă că acești doi producători nu vor lansa terminale cu ecrane de 5 inch sau mai mari până la finalul lui 2013. în prealabil văzusem o scăpare cu un panou frontal al unui phablet Nokia de 6 inch. &nbsp;...

Surse apropiate de Nokia și BlackBerry afirmă că acești doi producători nu vor lansa terminale cu ecrane de 5 inch sau mai mari până la finalul lui 2013. în prealabil văzusem o scăpare cu un panou frontal al unui phablet Nokia de 6 inch.

în plus, telefonul BlackBerry A10 cu al său ecran de 5 inch a împânzit webul în ultimele 2 săptămâni. Să însemne informația provenită de la partenerii Nokia și BlackBerry că A10 va sosi în 2014 și la fel va proceda și phabletul Nokia? Producătorii Android au depășit de mult limitele normale ale diagonalelor telefoanelor și Samsung produce și "handseturi" de 5.8 sau 6.3 inch din seria Galaxy Mega.

Printre companiile care mai produc telefoane cu ecran mare se numără și Sony, LG și până și HTC și Motorola au modele noi de acest tip (Butterfly S de exemplu, care trece la un ecran de 5 inch). Lenovo, Huawei, ZTE și Oppo au adoptat la rândul lor ecrane de 5 inch, dar modele precum HTC One cu al său ecran de 4.7 ne arată ca și o diagonală ceva mai mică poate crea un produs de succes.

Nokia a atins o nouă etapa în evoluția ecranelor sale cu modelul Lumia 625, cu ecran de 4.7 inch, iar BlackBerry A10, dacă e real ne va duce și el la nivelul modern al unui display de smartphone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×