ASUS ROG Phone II primeşte testul de cameră DxOMark, e la nivelul lui OnePlus 6, dar sub iPhone X

976 ori
<b>ASUS ROG Phone II primeşte testul de cameră DxOMark, e la nivelul lui OnePlus 6, dar sub iPhone X</b>După ce au testat cele mai galonate telefoane ale lui 2019, cei de la DxOMark au ajuns în sfârşit şi la telefoane de gaming. Spre exemplu l-au testat pe ASUS ROG Phone II, care deşi are în mare aceiaşi senzori

După ce au testat cele mai galonate telefoane ale lui 2019, cei de la DxOMark au ajuns în sfârşit şi la telefoane de gaming. Spre exemplu l-au testat pe ASUS ROG Phone II, care deşi are în mare aceiaşi senzori ca şi ZenFone 6, obţine un scor mai mic. ROG Phone II are 95 de puncte conform francezilor şi aflaţi motivele mai jos.

ASUS ROG Phone II

ASUS ROG Phone II a ajuns în magazine toamna trecută, fiind cel mai bine dotat şi accesorizat telefon de gaming de pe piaţă. Când a fost anunţat iniţial în iulie era primul telefon cu procesor Snapdragon 855+ la interior. În spate regăsim acelaşi combo de camere de 48 MP + 13 MP văzut şi pe ASUS ZenFone 6, doar că fără mecanism rotativ acum. În față avem o cameră de 24 MP.

ASUS ROG Phone II

Cu un scor de 95 puncte, ASUS ROG Phone II e cu un punct sub OnePlus 6 şi cu un punct peste iPhone 8 Plus. E cu 9 puncte sub cele 104 ale lui ASUS ZenFone 6 totuşi şi e şi sub iPhone X şi Xiaomi Mi 8, deci nu stă chiar flatant. ROG Phone II se descurcă bine la expunere, atât la interior, cât şi la exterior. Balansul de alb e bine calibrat la interior, dar uneori poate aluneca spre o nuanţă portocalie inexplicabilă.

ASUS ROG Phone II

La exterior poate deveni uşor rozalie captura. Dynamic range-ul este limitat şi predispus la fenomenul de clipping. Contrastul e OK, iar în condiţii low light se remarcă o sub expunere. De culori numai de bine de la DxOMark şi aflăm că acestea pot fi sub saturate totuşi la captura HDR. La autofocalizare totuşi telefonul a luat 96 de puncte, dar aici ZenFone 6 are 99. E totuşi precis şi constant.

La captura video avem o stabilizare eficientă la exterior, detalii bine păstrate şi autofocalizare rapidă şi precisă. Totuşi sub expunerea apare şi aici şi zgomotul e puternic şi vizibil la obiectele în mişcare. A se remarca că DxOMark a făcut şi un test special audio al acestui telefon, unde are 69 de puncte faţă de cele 60 ale lui Huawei Mate 30 Pro. Avem detalii aici pentru Audio şi aici pentru Cameră.

Bizar că ZenFone 6 şi ROG Phone ÎI au aceiasi senzori, dar ZenFone 6 îi struneşte mai bine...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×