Ciudăţenie DxoMark: ASUS ZenFone 6 primeşte doar notă pentru camera selfie şi e o notă mare

1.420 ori
<b>Ciudăţenie DxoMark: ASUS ZenFone 6 primeşte doar notă pentru camera selfie şi e o notă mare</b>DxOMark ne-a surprins în această săptămână publicând scorul lui ASUS ZenFone 6, dar ne surprinde aici nu atât scorul, cât abordarea sa. Francezii au publicat scorul pentru camera selfie şi nu pe cel pentru camera principală

DxOMark ne-a surprins în această săptămână publicând scorul lui ASUS ZenFone 6, dar ne surprinde aici nu atât scorul, cât abordarea sa. Francezii au publicat scorul pentru camera selfie şi nu pe cel pentru camera principală. Asta deşi telefonul nu are cameră selfie propriu zisă, ci o foloseşte pe cea rabatabilă duală cu acest scop.

Selfie ASUS ZENFONE 6

În acest moment ASUS ZenFone 6 se află pe primul loc în topul selfie de la DxoMark, cu 98 de puncte. A depăşit precedentul campion la camera selfie, Samsung Galaxy S10 5G, care are 97 de puncte. Pe 3 se află Galaxy S10+, cu 96 de puncte. ASUS ZenFone 6 a fost apreciat în special pentru textura pielii subiectului uman din fotografii şi pentru cantitatea scăzută de zgomot ISO.

Simularea Bokeh oferă o estimare bună a adâncimii şi un gradient de blur realist. Şi expunerea a fost apreciată, în condiţii de lumină puternică sau condiţii întunecate. Dynamic range-ul este generos şi tonalitatea pielii arată mereu bine. Pixel 3 produce contraste mai puternice şi cadre mai întunecate la selfie. Samsung pe de altă parte produce cu noile flagship-uri fotografii selfie prea luminoase şi apare fenomenul de clipping. Nu o spunem noi, o spune DxOMark.

ZenFone 6 DxoMark

Culorile au primit 93 de puncte, acestea fiind considerate cele mai bune culori la selfie-uri din istoria DxoMark. La aspecte negative intră selfie-urile de grup, care nu au o adâncime reglată perfect, dar şi ochii roşii din pozele cu bliţ. La captura video selfie apare frame skipping şi autofocalizare uşor instabilă, dar în general expunerea, a fost OK şi stabilizarea a fost în grafic.

Vă invităm să citiţi materialul DxOMark pentru a afla concluziile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×