ASUS Transformer AIO - concept all-in-one cu tabletă și desktop

Autor:  | Publicat în:  Asus 999 ori
<b>ASUS Transformer AIO - concept all-in-one cu tabletă și desktop</b>La Computex 2012 din Taipei a fost adus și un concept al ASUS denumit ASUS Transformer AIO. Presupun că au dorit să testeze piața și interesul față de un astfel de device. AIO prin design îmi amintește de unele monitoare pe care ASUS le are în...

La Computex 2012 din Taipei a fost adus și un concept al ASUS denumit ASUS Transformer AIO. Presupun că au dorit să testeze piața și interesul față de un astfel de device. AIO prin design îmi amintește de unele monitoare pe care ASUS le are în portofoliu.

- ecran de 18.4 inch;
- dual-boot cu Android și Windows 8.

Ecranul se poate detașa de restul echipamentului și devine o tabletă gigantică. Sunt foarte multe probleme pe partea de software ce ar trebui rezolvate pentru ca să apară un astfel de gadget. Android este gândit pentru tablete de până la maxim 10.1 inch și nu știu cum ar da pe un display de 18 inch.

Pe de altă parte nu știu dacă celor de la Microsoft le-ar conveni să-și dea girul pentru un sistem dual-boot în care Windows 8 să aibă ca și concurent pe Android.

Voi ce părere aveți de ASUS Transformer AIO?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×