ASUS Tablet 600 - printre primele tablete cu Windows 8 RT

Autor:  | Publicat în:  Asus 3.141 ori
<b>ASUS Tablet 600 - printre primele tablete cu Windows 8 RT</b>Pe lângă ASUS Transformer Book și-a făcut loc și o tabletă cu Windows 8 RT - sistem de operare optimizat pentru tabletele și laptopurile pe ARM. Este printre primele exemplare de acest fel. &nbsp; Să vedem o parte dintre specificațiile hardware...

Pe lângă ASUS Transformer Book și-a făcut loc și o tabletă cu Windows 8 RT - sistem de operare optimizat pentru tabletele și laptopurile pe ARM. Este printre primele exemplare de acest fel.

Să vedem o parte dintre specificațiile hardware pentru ASUS Tablet 600 ce mizează pe ideea Transformer cu tastatură auxiliară ce suplinește autonomia device-ului:

- ecran IPS de 10.1 inch cu rezoluție 1366x768 pixeli;
- procesor Tegra 3 quad-core, 2 GB memorie RAM;
- Wi-Fi, bluetooth, GPS, NFC;
- cameră de 8 Megapixeli cu LED.

Va conta care va fi prețul față de o tabletă Android, tabletele cu Windows 8 RT au prețul de licență inclus în prețul inițial de achiziție. ASUS Tablet 600 nu ar trebui să coste peste 2.000 de lei dacă vrea să rivalizeze cu ASUS Transformer TF300 cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, Tegra 3, cameră de 8 Megapixeli, tastatură dock auxiliară și un preț de pornire de 1.799 lei.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×