Gravity Project review - joc pentru Android cu grafică de calitate, gameplay atractiv (Video)

1.452 ori
<b>Gravity Project review - joc pentru Android cu grafică de calitate, gameplay atractiv (Video)</b>Deși poate că unii dintre voi vor fi tentați să îl numească o clonă de Temple Run, jocul Gravity Project este totuși un titlu care merită descărcat din Google Play Store. Noi l-am testat pe un HTC One V și am fost încântați de rapiditatea...

Deși poate că unii dintre voi vor fi tentați să îl numească o clonă de Temple Run, jocul Gravity Project este totuși un titlu care merită descărcat din Google Play Store. Noi l-am testat pe un HTC One V și am fost încântați de rapiditatea gameplay-ului și de calitatea graficii 3D.

Gravity Project

Scopul jocului este simplu: vă aflați într-un mediu SF care amintește de filmul Tron și trebuie să alergați într-un timp limită până la capătul unui culoar drept. Culoarul este plin de capcane, de la cutii la lasere, ziduri mari și galbene și tot felul de astfel de piedici. Ce e inedit aici este că în vreme ce goniți prin această stație spațială veți putea alerga și pe pereții laterali, să săriți peste obstacole, să alunecați sub ele, sau să combinați aceste mișcări.

Veți aduna și secunde sub formă de pătrate albastre pentru a vă crește timpul disponibil pentru a termina nivelul. Peisajul este unul SF/cosmic, iar rapiditatea gameplay-ului vă va solicita din plin reflexele. Lucrurile devin interesante când alergați pe un perete lateral, alunecați sub un obstacol, apoi reveniți la gravitația normală și luați un pickup care va permite să treceți prin ziduri. Vă las și pe voi să descoperiți acest titlu, descărcând jocul de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×