ASUS Transformer Book T200 gata de lansare la MWC 2014; Apar primele scăpări

Autor:  | Publicat în:  Asus 870 ori
<b>ASUS Transformer Book T200 gata de lansare la MWC 2014; Apar primele scăpări</b>ASUS Transformer Book T100 ne-a făcut o impresie plăcută luna trecută la teste, mai ales la capitolul baterie, dar și performanță, el rulând fără cusur Bioshock 1. Ei bine se pare că trebuie să ne pregătim deja de un succesor, care ar putea...

ASUS Transformer Book T100 ne-a făcut o impresie plăcută luna trecută la teste, mai ales la capitolul baterie, dar și performanță, el rulând fără cusur Bioshock 1. Ei bine se pare că trebuie să ne pregătim deja de un succesor, care ar putea debuta la MWC 2014 la finalul acestei luni.

Terminalul se va numi ASUS Transformer Book T200 și a apărut în slide-ul de mai sus, ajuns pe web printr-o scăpare. Noul venit se va încadra undeva între accesibilul T100, cu al său ecran de 10 inch și Transformer Book T300, o tabletă high end cu ecran de 13.3 inch. Interesant e că în tabel T200 e trecut la categoria Eee PC, semn că netbook-urile au murit cu adevărat și sarcina le-a fost preluată de hibrizi de tablete cu tastaturi dock.

Dacă îmi permiteți să speculez, ASUS Transformer Book T200 ar putea sosi cu un procesor Bay Trail mai puternic, 2 GB RAM, 32 sau 64 GB memorie internă, poate o carcasă metalică de această dată, iar dacă bateria rămâne la fel ne declarăm mulțumiți. Windows 8.1 și o cameră în zona din spate ar fi și ele binevenite.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×