Apple iPhone Air, iPhone Pro și iPhone Air Mini; trei concepte promițătoare (video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.396 ori
<b>Apple iPhone Air, iPhone Pro și iPhone Air Mini; trei concepte promițătoare (video)</b>Ran Avni (@ranavni) &nbsp;și Simone Evangelista, doi designeri renumiți pentru conceptele iPhone din trecut, ies din nou la suprafață cu 3 noi astfel de concepte pentru viitoarele modele de iPhone și anume: iPhone Air, iPhone Pro și respectiv iPhone...

Ran Avni (@ranavni)  și Simone Evangelista, doi designeri renumiți pentru conceptele iPhone din trecut, ies din nou la suprafață cu 3 noi astfel de concepte pentru viitoarele modele de iPhone și anume: iPhone Air, iPhone Pro și respectiv iPhone Air Mini.

Primul dintre acestea va fi iPhone Air Mini, device ce va dispune de un display de 3.5 inch, un procesor Apple A7, 2 GB RAM, senzor de amprente Touch ID și o baterie de 2000 mAh. Acesta se vrea a fi un succesor al celebrului iPhone 3GS. De asemenea, iPhone Air Mini vine cu o grosime de doar 6.5 mm și iOS 8. Mai aflăm și faptul că terminalul va fi disponibil în trei variante de culoare.

Apple iPhone Air, iPhone Pro și iPhone Air Mini; trei concepte promițătoare

Cel de-al 2-lea model, iPhone Air, va integra un display de 4.7 inch, un procesor Apple A8, 3 GB RAM și o baterie de 2500 mAh. La fel ca și modelul Mini, și acesta va beneficia de Touch ID, de iOS 8 și de o talie de doar 6.5 mm.

Apple iPhone Air, iPhone Pro și iPhone Air Mini; trei concepte promițătoare

Apple iPhone Pro utilizează un display de 5.5 inch, un procesor A8, 4 GB memorie RAM și o baterie de 3000 mAh. Acesta dispune la rândul său de senzorul de amprente Touch ID și de o grosime de doar 6.5 mm, la fel ca și modele de mai sus.

Apple iPhone Air, iPhone Pro și iPhone Air Mini; trei concepte promițătoare

Deși anul trecut, cei de la Apple au lansat 2 modele de iPhone, și anume iPhone 5s și iPhone 5c, acesta din urmă nu a fost atât de apreciat pe cât se aștepta, astfel încât compania are de gând să ofere utilizatorilor posibilitatea de a alege dintre mai multe variante de iPhone, cu mărimi diferite ale ecranului. Rămâne de văzut care va fi următorul pas al companiei Apple în următoarele luni.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×