ASUS Transformer Prime și Infinity Pad primesc Android 4.1 Jelly Bean În următoarele zile/ore!

1.372 ori
<b>ASUS Transformer Prime și Infinity Pad primesc Android 4.1 Jelly Bean În următoarele zile/ore!</b>ASUS a anunțat oficial pe pagina sa de Facebook că va începe actualizarea la Android 4.1 Jelly Bean pe faimoasele tablete quad core Infinity Pad și Transformer Prime în curând, asta după ce Transformer Pad 300 primise deja actualizarea. Imediat...

ASUS a anunțat oficial pe pagina sa de Facebook că va începe actualizarea la Android 4.1 Jelly Bean pe faimoasele tablete quad core Infinity Pad și Transformer Prime în curând, asta după ce Transformer Pad 300 primise deja actualizarea. Imediat după postarea de pe rețeaua de socializare, un marketing manager de la ASUS, Gary Key a afirmat că în următoarele 72 de ore va sosi Jelly Bean pe aceste terminale.

Termenul limită se aplică pentru SUA, rețineți acest aspect, dar eu sunt sigur că până luni, cel târziu marți îl vom primi și noi, utilizatorii din Europa. Din păcate nu avem și vești despre o actualizare de acest gen pentru modelul original ASUS Eee Pad Transformer, dar probabil că până la finalul toamnei și acesta va beneficia de același update. Jelly Bean aduce funcții precum Google Now, un asistent virtual mai apreciat decât Siri, plus viteza tehnologiei Project Butter (60 FPS în interfața) și un nou sistem de notificări mai amplu.

Mă aștept și la obișnuitele bug fixuri și îmbunătățiri de performanță și sunt tare curios să văd cum se descurcă o tabletă quad core de la ASUS din seria Transformer cu Jelly Bean la bord. Ca de obicei vă așteptam în comentarii să ne spuneți dacă ați primit actualizarea sau nu și ce alte îmbunătățiri v-a adus.

Preț Asus Transformer Pad Infinity 700:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×