Asus Transformer - tableta cu cele mai bune vânzări a ajuns la test

2.002 ori
<b>Asus Transformer - tableta cu cele mai bune vânzări a ajuns la test</b>Asus a reușit să impresioneze cu Eee Pad Transformer și vânzările nu s-au lăsat așteptate. Nu se poate compara cu iPad 2, dar dintre cele cu Tegra 2 și Android 3.0 HoneyComb ocupă primul loc cu peste 400.000 de unități vândute lunar. Tablete...

Asus a reușit să impresioneze cu Eee Pad Transformer și vânzările nu s-au lăsat așteptate. Nu se poate compara cu iPad 2, dar dintre cele cu Tegra 2 și Android 3.0 HoneyComb ocupă primul loc cu peste 400.000 de unități vândute lunar. Tablete concurente pe nișa sa sunt Motorola Xoom, Acer A500. Asus a încercat să iasă în evidență din pluton mizând pe versatilitate.

Cu tastatura auxiliară ce oferă și spor de autonomie au reușit să creioneze o tabletă ce cu ușurință se transformă în netbook. O ajută ecranul IPS LCD de 10.1 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli. Motorizarea, dacă îmi permiteți acest termen, este asigurată de Tegra 2 cu un procesor dual-core la 1 GHz, 1 GB RAM, 16/32 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB. Din zona de conectivitate lipsește doar 3G aducând Wi-Fi b/g/n, microUSB, HDMI, jack de 3.5 mm, GPS. Vine cu două camere foto: cea principală de 5 Megapixeli și una secundară pentru apeluri video de 1.2 Megapixeli.

Cântărește 680 de grame și are 13 mm grosime. Dimensiunile sunt mai mari ca la Motorola Xoom și asta pentru că ecranul de 10.1 inch are o margine destul de generoasă și integrează sunetul cu tehnologie SRS Surround.

Au punctat și la preț. Varianta de 16 GB costă 1.799 lei la eMAG. Costul de achiziție este decent dacă punem în calcul partea de design, hardware. Mai multe detalii vor veni într-o recenzie marca mobilissimo.ro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×