Samsung Galaxy Note 7 se dovedeşte a fi o "prinţesă" la testul de anduranţă, e foarte uşor de zgâriat (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.316 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 se dovedeşte a fi o "prinţesă" la testul de anduranţă, e foarte uşor de zgâriat (Video)</b>Îl lăsăm pe JerryRigEverything să tortureze telefoanele, pentru că nouă ne e milă să le facem aşa ceva. YouTuber-ul a zgâriat cu cutterul un HTC 10 şi l-a ars şi cu bricheta, plus multe alte procedee dure, prin care trece mai nou şi Samsung Galaxy Note 7

Îl lăsăm pe JerryRigEverything să tortureze telefoanele, pentru că nouă ne e milă să le facem aşa ceva. YouTuber-ul a zgâriat cu cutterul un HTC 10 şi l-a ars şi cu bricheta, plus multe alte procedee dure, prin care trece mai nou şi Samsung Galaxy Note 7.. nu chiar cu brio.

Un prim test a pus la treabă protecţia Gorilla Glass 5, printr-o serie de zgârieturi cu vârfuri ascuţite ca nişte cuie/compase de la şcoala generală. Ei bine, acolo unde majoritatea smartphone-urilor încep să se zgârie la nivelul 6 din 9, Note 7 a început de la nivelul 3. Astfel, desi Gorilla Glass 5 o fi mai rezistent la spargere, el nu e la fel de rezistent la zgârieturi.

Note 7 e sub cele mai noi modele iPhone şi mulţi rivali Android, când vine vorba de uşurinţa de zgâriere. A fost testată şi rezistenţa scannerului de amprente la zgârieturi, care din păcate nu a mai funcţionat pentru autentificare după o întâlnire cu cutterul, spre deosebire de foarte multe modele Android. Lentila camerei din spate e rezistentă la testul de zgâriere, iar muchiile metalice şi butoanele metalice s-au dovedit şi ele rezistente.

Aflăm şi că stylus-ul e fabricat din plastic, iar butonul său e din metal. Testul de ardere cu bricheta a implicat o durată de 8 secunde până ce a început să se albească panoul, spre deosebire de 50 de secunde pentru Moto Z. O bilă albă a fost soliditatea handset-ului atunci când s-a încercat îndoirea sa în stil Bendgate, deci avem un schelet foarte solid.

Practic, avem un device aici rezista la durităţi, dar nu şi la zgârieturi, deci folia de protecţie e obligatorie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×