Asus va lansa Infinity Lite, un nou mid-range din gama PadFone

953 ori
<b>Asus va lansa Infinity Lite, un nou mid-range din gama PadFone</b>Potrivit unor zvonuri recente, se pare că cei de la Asus vor lansa un nou mid-range din gama PadFone, numit Infinity Lite. Acesta va fi anunțat la sfârșitul lunii februarie, lansare ce va avea loc cel mai probabil la Mobile World Congres 2014. De...

Potrivit unor zvonuri recente, se pare că cei de la Asus vor lansa un nou mid-range din gama PadFone, numit Infinity Lite. Acesta va fi anunțat la sfârșitul lunii februarie, lansare ce va avea loc cel mai probabil la Mobile World Congres 2014.

De curând, Asus a lansat atât PadFone Mini, cât și PadFone E, device-uri ce au fost destinate celor cu bugete destul de restrânse, care își doresc un astfel de terminal hibrid compus dintr-un smartphone și o tabletă dock.

Din păcate, nu avem mai multe detalii despre specificațiile acestui nou produs, dar credem că el va fi tot un produs destinat piețelor emergente, datorită dotărilor hardware mid-range ce vor fi implementate. Așteptăm anunțul oficial al celor de la Asus de săptămâna viitoare pentru mai multe specificații și detalii despre preț.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×