Sharp Aquos M1 este lansat oficial în Taiwan; costă 285 dolari și aduce dotări mid-range

Autor:  | Publicat în:  Sharp 815 ori
<b>Sharp Aquos M1 este lansat oficial în Taiwan; costă 285 dolari și aduce dotări mid-range</b>Iată că la doar câteva zile după obținerea certificării din partea TENAA, smartphone-ul Sharp Aquos M1 este lansat oficial pe piața din Taiwan. Noul produs vine cu display de 5.5 inch, cu un procesor octa-core MediaTek tactat la o frecvență de 1.3 GHz și

Doar câteva zile de la obținerea certificării din partea TENAA, și iată că smartphone-ul Sharp Aquos M1 este acum anunțat oficial pentru piața din Taiwan. Noul terminal adoptă un design destul de arătos la prima vedere, fiind remarcat un panou frontal cu muchii foarte subțiri și o carcasă unibody cu ramă metalică și spate curbat din sticlă ce ne duce cu gândul la modelele Xiaomi și Samsung din ultimul timp.

Sharp M1

Cât despre pachetul hardware, acesta este unul de tip mid-range și conține următoarele: display Full HD LCD de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), un procesor octa-core MediaTek MT6753 de 1.3 GHz, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB. Avem conectivitate dual-SIM, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 și 4G LTE.

Sharp Aquos M1 dispune atât de o cameră foto principală de 13 megapixeli, cât și de un senzor frontal cu același număr de megapixeli pentru fotografiile de tip selfie. Aflați că bateria este o unitate de 2600 mAh și faptul că sistemul de operare preinstalat pe dispozitiv este Android 6.0.1 Marshmallow. Pe piața din Taiwan, Aquos M1 va fi disponibil pe alb și roz la un preț de aproximativ 285 dolari.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×